• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Floww Premium3 Twist Square RVS met Combi-L boiler

949,00

0 van 5

100% Laagste prijs garantie
Gratis verzending
Niet goed? Geld terug!
2 jaar garantie

Productbeschrijving

Als theeliefhebber heeft u graag snel uw kopje thee. De Floww Premium3 Combi-L Square kan hierbij de luxe en betaalbare kokend water kraan die u zoekt.

Deze hoekvormige kokend water kraan staat bekend om zijn kindveilige bediening. De Square tapt kokend water door een knop in te drukken en gelijktijdig de kraan te draaien. De kraan bevat tevens een cool-touch-uitloop. Via de andere zijde van de kraan kan het warme en koude water ingesteld worden.

Deze RVS uitvoering van de Square bevat tevens een cool-touch-uitloop en heeft een bedieningshendel met een hoek van 90 graden zonder achterzwaai. De kraan is te plaatsen op een bestaand kraangat van minimaal 35 mm en is zowel links- als rechtshandig te plaatsen.

Floww Premium3 Twist Square met Combi-L boiler

Deze kokend water kraan wordt met de Combi-L boiler geleverd, inclusief een F1700 filterset. De boiler is perfect achter de plint te plaatsen dankzij beperkte afmetingen.

De Combi-L plintboiler heeft afmetingen 14,3 x 21,1 x 55 centimeter en kent een vermogen van 1500W. Toch heeft de Combi-L een inhoud van maar liefst 4,7 liter. Hiermee kan 3 liter kokend water (100 graden) en 14 liter warm water (40 graden) getapt worden.

Floww

De keuze bij fabrikant Floww is tussen vier kranen in RVS uitvoering en drie boilers in de Premium3 productlijn. Floww laat hiermee zien een ervaren fabrikant te zijn in kokend water kranen.

Standaard meegeleverd

– 1 x Floww Premium3 Square kokend water kraan
– 1 x Floww Premium3 Combi-L boiler
– 1 x Handleiding

Inhoud: 4,7 liter
Capaciteit: 3 liter kokend water (100 graden Celsius),14 liter warm water (40 graden Celsius)
Vermogen 1500W
Afmetingen: 14,3×21,1×55 centimeter
Direct warm of kokend water
Past achter de keukenplint
Inclusief F1700 filterset
incl. HUB

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

  • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
  • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
  • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
  • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
  • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!