• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Floww Premium3 Twist Square Chroom met Combi-XL boiler

849,00

0 van 5

100% Laagste prijs garantie
Gratis verzending
Niet goed? Geld terug!
2 jaar garantie

Productbeschrijving

Floww Premium3 Combi-XL Square

De Floww Premium3 Combi-XL Square is ideaal voor wanneer u graag een kokend water kraan wil met veel capaciteit. Via een moderne hoekvormige kraan kunt u direct veel kokend water tappen.

Vrijwel alle functies die een kokend water kraan u kan bieden zijn geïntegreerd in de Floww Premium3 Combi-XL Square. Met een veilige bediening en een cool-touch-uitloop is de kraan uitermate geschikte voor gebruik door kinderen. De verfijnde kokend water kraan heeft een ronde vorm en wordt verkocht in een RVS-uitvoering.

De Square kraan is multifunctioneel qua plaatsing. De kraan is rechts- of linkshandig te plaatsen op een bestaand kraangat. Deze dient in ieder geval minimaal 35 mm te zijn.

Floww Premium3 Twist Square Chroom met Combi-XL boiler

Voor flinke hoeveelheden warm of kokend water biedt de Combi-XL boiler een zeer krachtige functie. De boiler heeft een dusdanig formaat dat deze staand in vrijwel alle keukenkasten past. Deze boiler inclusief F1700 filterset is onderdeel van het complete product, samen met de Square kraan.

De afmetingen van de boiler zijn 2 x 30 x 28,5 cm. De inhoud is 10 liter en het heeft een capaciteit voor 7,5 liter kokend water (100 graden) en 32 liter warm water (40 graden).

Floww

Vier kranen in RVS uitvoering en drie boilers in de Premium3 productlijn vormen het geraffineerde assortiment van Floww. Deze fabrikant heeft een jarenlange ervaring in het produceren van kokend water kranen.

Standaard meegeleverd

1 x Floww Premium3 Square kokend water kraan
1 x Floww Premium3 Combi-XL boiler
1 x Handleiding

Technische specificaties:

Inhoud 10 l
Afmetingen (hxbxd) 45,2x30x28,5 cm
Capaciteit 7,5 liter kokend water (100 °C) / 32 liter warm water (40 °C)
Bijzonderheden
Direct grote hoeveelheden warm of kokend water
Inclusief F1700 filterset
Enkel geschikt in combinatie met de Floww HUB

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

  • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
  • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
  • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
  • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
  • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!