• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

Floww Premium3 Twist Round Chroom met Solo boiler

749,00

0 van 5

100% Laagste prijs garantie
Gratis verzending
Niet goed? Geld terug!
2 jaar garantie

Productbeschrijving

Wilt u op een betaalbare wijze de luxe ervaren van een kokend water kraan? Floww Premium3 Solo Round kan dan zomaar de kraan zijn waar u naar op zoek bent.

Zo is de Round een verfijnde ronde kraan in RVS afwerking met Twist-bediening. Deze bediening omvat een beveiligde druk- en draaiknop die u kunt bedienen door middel van één draaiende beweging. Hiermee kunt u op eenvoudige en (kind)veilige wijze koud, warm en kokend water tappen uit uw kraan.

De kraan is zowel links- als rechtshandig te plaatsen en past op een bestaand kraangat van minimaal 35 mm. Tevens heeft de kokend water kraan een achterzwaai van 47,5 mm en een cool-touch-uitloop.

Floww Premium3 Twist Round Chroom met Solo boiler

Bij de Floww Premium3 Solo Round is de Solo boiler onderdeel van het product. Deze compacte boiler heeft een inhoud van 3,25 liter en is dan ook ideaal wanneer u er alleen kokend water mee wil tappen.

De boiler gaat automatisch naar de ECO-stand wanneer u de kokend water kraan niet nodig heeft. Zo bespaart u automatisch energie en geld zonder dat u hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Floww

Fabrikant Floww biedt een ruim en uniek assortiment aan kokend water kranen. Binnen de Premium3 productlijn heeft u de keuze tussen vier kranen in RVS uitvoering. U kunt verder kiezen tussen drie boilers, afhankelijk van de gewenste hoeveelheid kokend water.

Standaard meegeleverd

– 1 x Floww Premium3 Round kokend water kraan
– 1 x Floww Premium3 Solo boiler
– 1 x Handleiding

Technische specificaties:

Inhoud 3,25 l
Afmetingen 48x15x24 cm
Capaciteit 3 liter kokend water (100°C)
Bijzonderheden
Eco-stand
Led-statusindicatie
Anti-kalkelement

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

  • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
  • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
  • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
  • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
  • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland en België. Verder hanteren wij een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!