Hoe bepaal je welk Quooker reservoir het beste is in welke situatie?

Wanneer de warmwatervoorziening zich op korte afstand van de keuken bevindt (< 6 meter), volstaat een PRO3-VAQ. Wanneer de warmwatervoor- ziening zich verder dan 6 meter van de keuken bevindt, of er geen warm- waterleiding aanwezig is, wordt een COMBI aanbevolen. Dit is de meest energiezuinige oplossing. Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 cm dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt de COMBI+ aanbevolen. wanneer welk Quooker reservoir

 

Een gedachte over “Hoe bepaal je welk Quooker reservoir het beste is in welke situatie?

 1. Ik woon in Frankrijk en heb een mengkraan (warm en koud) in mijn keuken.
  Ben geintereseerd in de Quooker met uittrek slang.
  Heeft u installatie /gebruiksaanwijzing in het Frans.
  Moet ik een electrcien of een loodgieter hebben voor aansluiting
  Kan ik hetzelfde gat gebruiken waar nu mijn kraan een Groho mengkraan is?
  Als ik via de computer bestel heb ik dan dezelfde garantie als wanneer ik het in de winkel koop.
  Hoeveel plaats heb ik nodig in het keukenkastje onder de gootsteen.
  Bij voorbaat dank voor de informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.