• 100% Laagste prijsgarantie

  • Wij geven u graag advies

  • 0570-869668 (24/7 bereikbaar)

  • Gratis retour

  • Gratis verzending op alle orders

GROHE Red Duo Square & Combi boiler

995,00

0 van 5

Gratis verzending
1 tot 5 werkdagen levertijd
Niet goed? Geld terug!

Uitverkocht

Productbeschrijving

GROHE Red Duo Square kraan

De GROHE Red Duo keukenkraan is een zogeheten 3 in 1 kraan. Deze kraan vervangt uw gewone keukenkraan en zorgt ervoor dat er naast gewoon koud en warm water ook kokend water uit de kraan komt.

De kraan heeft een aparte greep welke alleen bedoeld is voor kokend water. Deze greep is voorzien van de ChildLock. De ChildLock is een trek-draai constructie en voorkomt dat iemand per ongeluk kokend water pakt. Deze beveiliging is door een onafhankelijk instituut getest en gecertificeerd.

Om de veiligheid van de kraan verder te garanderen is de kraan voorzien van de door GROHE ontwikkelde CoolTouch technologie. Door deze technologie is de kraan zo goed geïsoleerd dat u, of uw kinderen, geen gevaar lopen om vingers te verbranden aan de kraan. De uitloop van de kraan heeft namelijk een buis-in-buis constructie. Kokend water loopt door de binnenste buis, en koud en warm water gaan door de buitenste buis. Hierdoor krijgt u na het gebruik van kokend water geen restje heet water over uw handen heen als u direct daarna koud water gebruikt.

Verder heeft de meegeleverde kokend water kraan een vierkante uitloop en kan deze 180° gedraaid worden. Handig om bijvoorbeeld tussen twee spoelbakken te wisselen.

GROHE Red Combi reservoir

Het GROHE Red Combi reservoir kan zowel kokend als warm water leveren. Dit reservoir is handig als de afstand van de keukenkraan naar de CV ketel meer dan 6 meter bedraagt. Want door dit reservoir behoort wachten op warm ook tot de verledentijd. Ook zult u met dit reservoir besparen op uw water kosten aangezien u de kraan niet meer hoeft te laten doorspoelen voor warmwater. Het GROHE Red Combi reservoir kan in totaal 6 liter kokend heet water en 11 liter warm water leveren rechtstreeks uit uw kraan. In vergelijking met het GROHE Red Single reservoir heeft dit reservoir dus ook een grotere capaciteit voor kokend water. Het reservoir is geschikt voor water met een maximale hardheid van 12 °dH.

Verder is het reservoir gemaakt van titanium. Dit heeft als voordeel dat het reservoir zeer goed beschermt is tegen corrosie en kalkaanslag, waardoor het reservoir ook op de lange termijn topprestaties levert.

Standaard meegeleverd

1x GROHE Red Duo Square kokend water kraan
1x GROHE Red Combi boiler
1x Handleiding

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste met een review

*

LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Wij zorgen er ten alle tijden voor dat ons product de goedkoopste op de markt is. Vind u binnen 1 maand na aankoop een vergelijkbaar product die goedkoper is dan onze, dan krijgt u het verschil direct terugbetaald. Dit geldt alleen voor alle Quooker producten.

Om uw gedeeltelijke terugbetaling aan te vragen stuurt u binnen éeén maand na uw bestelling gewoon een e-mail met een link naar hetzelfde product op een concurrent zijn website, en het bedrag zal vervolgens overgemaakt worden.

Waar u rekening mee moet houden bij onze lage prijzen:

  • Promoties zoals inruilkorting, 2 halen 1 betalen etc. worden buiten beschouwing gelaten
  • Het artikel moet in voorraad zijn op de website van de concurrenten
  • De deelnemer moet een online winkel zijn, ze mogen geen retail locatie hebben
  • De website mag geen veiling site zijn (c.q. Marktplaats, eBay, etc.)
  • De concurrent moet een erkende handelaar zijn voor het product in kwestie
  • Dit omvat het product, de prijs en de verzendkosten en eventueel andere bijkomende kosten.

GARANTIE

Bij Quooker producten die u bij ons koopt krijgt u minimaal 2 jaar fabrieksgarantie. Bij Franke en GROHE kranen krijgt u zelfs 5 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

Reservoir

Combi

Kraan

Duo, Square

Merk

GROHE

Kraangat

35 millimeter

Stand-by verbruik

15 Watt

Reservoir hoogte

52,5 centimer

Opwarmtijd

23 minuten

Reservoir inhoud

8 liter

Vermogen

2100 Watt

Spanning

230 Volt

Hoeveelheid 100℃ water

6 liter

Hoeveelheid 50℃ water

11 liter

Max. waterhardheid

12 °dH

Reservoir breedte

21 centimeter

Reservoir diepte

30 centimeter

VERZENDING & RETOURNERING

Verzending
U betaald bij ons geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland*. Verder hanteren wij een levertijd van 1 tot 5 werkdagen, tenzij anders vermeld. Levering in België is ook mogelijk. Hiervoor zijn we genoodzaakt €73,81 in rekening te brengen. Woont u echter dichtbij (< 25 km) de grens van Nederland, neem dan contact met ons op voor onderhandeling over de verzendkosten. * Met uitzondering van de waddeneilanden, de kosten hiervoor zijn in overleg.

Niet goed, geld terug.
U heeft een zichttermijn van 14 dagen. Deze zogenaamde afkoelperiode gaat in op het moment dat het product in uw bezit is (afleverdatum). Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig met het product om te gaan. Ook dient u de originele verpakking te bewaren. U mag het product slechts uitpakken / gebruiken om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Mocht u niet tevreden zijn over het product dan kunt u via het herroepingsfomulier een retouraanvraag doen. Kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.
Retour gezonden artikelen worden door ons gekeurd, retourbetalingen worden rond de eerste van de maand gecrediteerd.
Let op: stuur geen producten retour zonder onze bevestiging!