Quooker Zwart

Alles over de Quooker Zwart

Een lang gehoorde wens bij veel van onze klanten: De nieuwe Quooker Zwart. Deze Quooker heeft een unieke zwarte look die past bij iedere moderne keuken. Meer dan 2 jaar aan research en development is hier in gaan zitten vanuit Quooker om de unieke zwarte coating hittebestendig te maken.

Deze unieke zwarte Quooker is te combineren met beton waarmee u een unieke look creert. Ook past de Quooker Zwart in een wat meer luxe look met materialen als marmer, messing en graniet.

Quooker zwart is de nieuwe naam van alle producten die beschikken over deze nieuwe zwarte finish. Op dit moment zijn de Fusion Square en Fusion Round uitgevoerd in deze look. De Square heeft een strakke uitloop en de Round een mooie sierlijke rond uitloop. Beide kranen zijn een 3-in-1 model wat wil zeggen dat er koud, warm en kokend water uit dezelfde uitloopt komt. Met het unieke dubbelwandige systeem kunt u de functies goed door elkaar gebruiken zonder uw handen te branden.

De zwarte Fusion Square en Fusion Round worden geleverd met PRO3 reservoir (€ 1640,-) of een COMBI of COMBI+ reservoir (€ 1940,-) voor onder het aanrecht. De bijbehorende zeeppomp is tevens in de zwarte finish te verkrijgen (€ 345,-).

Liever een aanbieding op maat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Product: Quooker Fusion Square Zwart

Quooker Fsuon Square zwart

 

 

 

 

 

 

 

 

Product: Quooker Fusion Round zwart

Quooker Fusion Round zwart
 

Bestel uw kraan en betaal met IDEAL voor extra korting (kies uw type, selecteer finish zwart, en betaal met IDEAL) 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.